Maailman paras huonepalvelu? Tätä toivetta harva olisi toteuttanut

Matkailu · Annukka Heikkilä

FreePsychicReadings-nimimerkillä Reddit-sivustolla oleva Sarah Grzywacz oli työmatkalla San Antoniossa. Hän päätti tehdä pienen pilan hotellissa, jossa yöpyi ja vaati huoneeseensa toimitettavaksi näyttelijä Nicolas Cagen kuvia. Hotellin henkilökunta teki Sarahin yllätykseksi työtä käskettyä.

Imgur
Imgur

Sarah oli ollut sitä mieltä, että hotellihuoneen sänky olisi paljon kutsuvampi jos siinä olisi Nicolas Cagen kuva elokuvasta Con Air. Hän pyysi kuvaa henkilökunnalta ja se toimitettiin kehyksissä tyynyn päälle pienen viestin kera, jossa luki: ”Kauniita unia! Nauti”.

Seuraavana päivänä nainen päätti, että hän haluaa Cagen kuvan Moonstruck-nimisestä elokuvasta toimitettavan huoneeseen kuudelta illalla. Kuva oli toimitettu pahoitteluviestin kera, koska sen tuonut Nick-niminen asiakaspalvelija oli hieman myöhässä annetusta aikataulusta. Tämä ei vielä riittänyt naiselle, vaan hän halusi vielä Cagen kuvan elokuvasta 8MM, mikä oli toimitettu huoneeseen television nurkkaan kiinni teipattuna.

Imgur
Imgur