Nainen varasti työpaikalta 485 000 euroa – jakoi rahat läheisilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tilitoimiston apulainen Lesley Adamson varasti työpaikaltaan noin 485.000 euroa, jonka hän antoi ajan saatossa perheelleen ja ystävilleen. Adamson varasti työpaikaltaan kuuden vuoden ajan kenenkään huomaamatta ennen kuin hän jäi teosta kiinni.

Varastelukierre oli lähtenyt siitä, kun Adamson varasti yhden shekin oman velkansa pois maksamiseksi. Hänen yllätyksekseen kukaan ei huomannut puuttuvaa shekkiä. Nainen jatkoi varastamista ja Adamson ehti varastaa kuuden vuoden aikana asiakkailtaan 177 shekkiä. Rahat hän antoi käteistä tarvitseville ystävilleen ja osalla hän kattoi perheensä menoja.

43-vuotias nainen on sanonut puolustuksekseen, että edellisen parisuhteensa päätyttyä hän jäi suuriin velkoihin, joita hän on yrittänyt kattaa varastamillaan rahoilla. Adamsonin läheiset ovat kuvailleet naista auttavaiseksi ja avokätiseksi ja nainen on myöntänyt nauttineensa tunteesta, että häntä pidetään auttavaisena ihmisenä. Manchester Evening News kertoo Lesley Adamsonin saaneen rikoksestaan kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.