Varjoleikit ihastuttivat vauvaa – ihmetyksellä ei ollut rajoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenjäsenet ovat kuvanneet suloisen kotivideon pienokaisestaan, joka hämmästyi varjojen muodostamista kuvioista. Ikkunan edessä pelleilevä isosisko on vanhempineen huomannut, että vauva meni hämilleen liikkuvista varjoista.

Varjoleikki kummastutti pikkuista ja hän ei tiennyt miten liikkuviin kuvioihin pitäisi reagoida. Yksi perheenjäsenistä esitti kätensä varjolla saalistavaa eläintä, joka yritti napata kiinni vauvan jalasta. Kummastunut pikkulapsi säpsähti huomatessaan, että varjo lähestyi häntä ja yritti tarttua häntä jalasta.

Varjoilla leikkiminen näytti olevan vauvalle mieluista, sillä se hymyili säteilevästi katsoessaan niiden liikehdintää. Vaikka pienokainen ei osannut päätellä mistä varjoissa oli kyse, oli liikkuvien kuvioiden seuraaminen ihmeellisen mielenkiintoista seurattavaa. Ehkä lapsukainen pian oppii, että varjoja on mahdotonta saada kiinni.