Tenniskaunotar Anna Kournikova bikineissä huvijahdilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2003 uransa ammattilaisena tennisenpelaajana lopettanut Anna Kournikova asuu nykyisin Floridassa kihlattunsa, laulaja Enrique Iglesiasin kanssa. Venäläissyntyinen tähtiurheilija tunnetaan paitsi tenniskentiltä myös näyttävästä ulkonäöstään.

#nofilter

Kuva, jonka Anna Kournikova Official (@annakournikova) julkaisi

Vaikka Anna Kournikova ei ole pelannut tennistä aikoihin, hän pysyttelee edelleen julkisuudessa. Nyt huippu-urheilija on muistanut fanejaan näyttävällä Instagram-kuvalla, joissa hän poseeraa mustissa bikineissä ja esittelee joogataitojaan veneen kannella.

Anna Kournikovan ja Enriquen suhde on kiinnostanut mediaa pitkän aikaa, ja heidän on huhuttu sekä eronneen että menneen naimisiin. Toistaiseksi pari on kuitenkin kihloissa, eikä heillä näytä olevan kiire suurempiin elämänmuutoksiin.

#TBT

Kuva, jonka Anna Kournikova Official (@annakournikova) julkaisi

#happy #Sunday #yoga #sunshine #paradise no #nofilterneeded

Kuva, jonka Anna Kournikova Official (@annakournikova) julkaisi