Katy Perry Kimin jalanjäljillä – tähdittää pian omaa mobiilipeliään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian tähdittää nykyään myös omaa Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeliään. Suurhitiksi noussut peli on ehtinyt tuottaa tähdelle jo suuren summan rahaa, joten ei ole yllätys että muutkin julkkikset ovat kiinnostuneita ryhtymään älypuhelimille suunnattujen pelien keulakuviksi.

Katy Perry on lyöttäytynyt yhteistyöhön Glu Mobile Inc -yhtiön kanssa, jonka käsialaa myös Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli on. Laulajatar tulee lainaamaan äänensä ja yhdennäköisyytensä toistaiseksi nimeämättömään mobiilipeliin. Peli tullaan julkaisemaan vielä tämän vuoden puolella.

Kim Kardashian: Hollywood on tuottanut runsaasti rahaa paitsi Kimille itselleen, myös pelin valmistajille. Glu Mobilen toimitusjohtaja Niccolo de Masi kertoi MTV-kanavalle yhtiön tuottaneen viime vuoden kolmannella vuosineljänneksellä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kiitos menestyksestä kuuluu juurikin Kardashianin mobiilipelille.