Kim Kardashian haluaisi Jeesuksen kanssa selfie-kuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian vastasi maanantaina faniensa esittämiin kysymyksiin puhelinliittymiä tarjoavan T-Mobilen Twitter-tilillä. Tähdeltä tivattiin muun muassa sitä, kenen elävän tai kuolleen henkilön kanssa seurapiiritähti poseeraisi mieluiten selfiessä.

Vastaus saattaa yllättää, sillä oman isänsä ohella Kim poseeraisi selfiessä mieluiten Jeesuksen kanssa. Kolmantena vaihtoehtona olisi näyttelijätär Marilyn Monroe. Itse kysymys on tietenkin hyvä, sillä realitytähti Kim Kardashian on tunnetusti suuri selfie-kuvissa poseeraamisen harrastaja.

Pian kauppojen hyllyille on ilmestymässä jopa kokonaan tähden selfieistä koostuva Selfish-kirja. Kirjan taannoin julkistetussa kansikuvassa Kim poseeraa tietenkin isokokoisen kaula-aukon kera.