Kissa auttoi isäntää lumitöissä – kaivoi tien ulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissan omistaja James Gilfoy on julkaissut hauskan videon YouTubeen Rudiger-nimisestä kissastaan, joka yrittää epätoivoisesti päästä ulos isosta lumikinoksesta huolimatta. Mies on avannut Rudigerille ulko-oven, jonka takaa paljastuikin yli metrin korkuinen lumiseinämä.

Kissa alkaa neuvokkaana kaivamaan tietä lumen läpi ulos. Lumi tulee tietenkin talon sisälle, mutta se ei näytä miestä haittaavan ja Gilfoy keskittyykin vain taltioimaan Rudiger-kissansa puuhasteluita.

Kaivamisen ja lumen päälle pomppimisen seurauksena kissa pääsikin lopulta ulos ja huomasi, että lunta oli satanut kuistille näyttävät kinokset. Rudiger hyppäsi aidan päälle hetkeksi ihmettelemään näkymää, minkä jälkeen se livahti nopeasti takaisin sisälle.