Lumityöt sekunneissa – tätä helpommin asiaa ei voi hoitaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tammikuiset lumisateet eivät ole antaneet armoa lumitöitä vihaaville ihmisille. Sen huomasi myös Länsi-Virginiassa asuva pariskunta, kun heidän kotipihansa oli peittynyt paksuun lumikerrokseen. Nuori mies oli pohtinut, miten hän voisi välttyä lumenluonnilta.

Sitten hän oli keksinyt hauskan idean. Sen sijaan, että hän lapioisi pihansa lumesta, hän päätti kierittää lumet lumipalloina pois kotipihalta. Nuoren miehen puoliso oli kuvannut pihalla ahkeroivan miehensä puuhat.

Lopputuloksena oli huvittava opetusvideo, jossa länsivirginialainen kertoi, kuinka lapioinnilta voi välttyä. Ilmeisesti lumitöiden parissa huhkivat yhdysvaltalaiset ovat pitäneet keksintöä nerokkaana, sillä video on katsottu yli miljoona kertaa. 

Suomalaisille miehen esittämä lumityötekniikka ei ole ole uusi asia. On todennäköistä, että suomalaiset ovat kokeilleet vielä erikoisempia tekniikoita lumenluonnissa. Länsivirginialaisen kuvaama video on kuitenkin yksi hyvä vaihtoehto, mutta se onnistuu vain silloin, jos pihassa oleva lumi ei ole pakkaslunta.