Omistaja palasi matkoilta – koira riehaantui onnesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiran ja omistajan hellyttävä jälleentapaaminen on kuvattu videolle. Lentokentällä vastassa ollut pieni koira kertoi ilahduttavalla käyttäytymisellään olevansa ikionnellinen nähdessään omistajansa. Koira ei kyennyt hillitsemään riemuaan vaan hyppi innokkaasti omistajansa sylissä.

Nuori nainen oli iloisesta vastaanotosta niin otettu, että hän päätti julkaista videon netissä. Videolta käy ilmi, että omistaja on ollut poissa viisi päivää. Ilmeisesti koiran mielestä se on tuntunut ikuisuudelta, sillä koira riemuitsi omistajansa paluusta kuin siitä olisi pitkä aika.

Sööttiin villapaitaan puettu koira oli videolla kuin pikkulapsi, joka oli innostunut äitinsä kotiinpaluusta. Vaikutti siltä, että jopa omistaja oli yllättynyt koiran hullaantuneesta reaktiosta. Koira ei innokkuuttaan hillinnyt vaan piti huolen, että omistaja tunsi olonsa tervetulleeksi.