Partioautossa laulavasta poliisista pilaversio – sekasortoa maantiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Partioautossaan laulava poliisi nousi nopeasti nettisensaatioksi, kun hänestä julkaistiin YouTubeen video, jossa mies laulaa ajaessaan Taylor Swiftin Shake It Off -nimistä kappaletta. Videosta on tehty hauska pilaversio, jossa poliisi aiheuttaa lukuisia liikenneonnettomuuksia eläytyessään lauluunsa.

YouTube
YouTube

Videolla poliisi laulaa Taylor Swiftin kappaletta koko sydämensä kyllyydestä ja on niin uppoutunut esitykseensä ettei huomaa liikennettä. Videon väleihin on leikattu pieniä pätkiä, joissa tapahtuu erilaisia liikenneonnettomuuksia ja peltikolareita.

Videopätkät on upotettu alkuperäiseen videoon niin taitavasti, että lopputuloksesta on saatu todella huvittava. Poliisi näyttää siltä kuin hän ei huomaisi aiheuttamiaan vahinkoja tai ei välittäisi niistä.