Myymälävaras näpisti äidinmaidonkorviketta vauvalle – poliisi maksoi ostokset!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisi kutsuttiin Lontoossa noutamaan Kentucky Kroger -nimistä ruokakaupan näpistelijää. Kun poliisi näki, että mies on selvästi avun tarpeessa, hän päätyikin maksamaan miehen ostokset pidättämisen sijaan. Justin Roby hälytettiin Kentucky Kroger -myymälään, joka oli saanut erään miehen kiinni näpistelystä.

Poliisi huomasi, että mies oli yrittänyt näpistää äidinmaidonvastiketta ja sai kuulla, että miehellä on rahallisia vaikeuksia. Hän oli yksinhuoltajaisä ja tarvitsi äidinmaidonkorviketta kuusikuukautiselle vauvalleen, mutta hänellä ei ollut rahaa maksaa siitä.

Roby päätti, että hän on vaikeuttamatta miehelle jo valmiiksi vaikeaa tilannetta ja maksoi hänen ostoksensa. Roby sai myös myymälän olemaan nostamatta syytteitä näpistelijää kohtaan. Roby korostaa WKYT-uutisten haastattelussa, että poliisilla täytyy olla tilannetajua ja myötätuntoa ihmisiä kohtaan tällaisissa tapauksissa.