Rihanna ylitti itsensä – sukelsi haiden sekaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna on julkaissut Instagram-tilillään hurjan näköisiä kuvia Harper’s Bazaar -lehden kuvaussessiosta. Tähtönen uiskentelee kuvissa haiden ympäröimänä. Valkoiseen uimapukuun pukeutunut poppari oli vain senttien päässä petokaloista.

Uhkarohkea kuvaussessio tuotti tulosta, sillä neitokaisesta räpsityt kuvat ovat henkeäsalpaavan upeita. He, jotka ovat kokeilleet kameralle poseeraamista vedenalla tietävät, että se ei ole helppoa. Rihanna kuitenkin suoritui tehtävästään erinomaisesti.

Petokalojen ympäröimä kaunotar näyttää hämmästtävän luonnolliselta. Merenneitomaiset kuvat onnistuivat ja kuvausryhmä välttyi haikalojen puremilta. Tähden julkaisemat kuvat ovat kiehtovaa katsottavaa ja odotettavissa on, että lehden julkaisemat kuvat ovat vielä sitäkin säväyttävämpiä.

@harpersbazaarus #NormanJeanRoy cover story

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

@harpersbazaarus behind the scenes shot by @evan_erogers #yallmuhphuckazwouldabeenchewed

Video, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi