Kardashianien Bruce-isä mukana kuolonkolarissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Olympiamitalisti ja realitytähti Bruce Jenner on viikonlopun aikaan joutunut osalliseksi auto-onnettomuutta, joka vaati yhden kuolonuhrin. Viranomaisten antaman tiedotteen mukaan Jenner ajoi hänen edellään olevan auton perään.

Tönäisyn voimasta edellä oleva auto suistui vastaantulevan liikenteen kaistalle ja kaksi autoa ajoivat nokkakolarin tiellä. Jennerin edellä olevaa autoa ajanut 69-vuotias nainen menehtyi onnettomuuspaikalla.

Viranomaiset tutkivat asiaa ja toivovat saavansa selvennystä tilanteeseen ajokameroiden ja muiden kuvamateriaalien avulla. Daily Mail -lehden mukaan Bruce Jenneriä epäillään kolarin aiheuttajaksi. Paikalla olleet poliisit puhalluttivat miehen eikä hän ollut päihteiden vaikutuksen alaisena. Lehti myöhemmin uutisoi, että Jenner on nähty auton ratissa puhelin kädessä.

Mikäli mies on kolarihetkellä näppäillyt puhelintaan saattaa edessä olla pitkä vankeustuomio. Onnettomuudessa kolaroi keskenään yhteensä neljä autoa. Poliisitutkinta on vielä kesken, mutta vaikuttaisi siltä, että Jennerillä oli merkittävä osuus onnettomuuden aiheutumiseen.