Kaverusten näyttävä tempaus – grillibileet jäälautalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ulkoilusta, grillaamisesta ja veneilemisestä nauttivat kaverukset olivat keksineet nerokkaan tavan hyödyntää läheisen joen jäätä aktiviteeteissaan. Miehet nimittäin lohkaisivat jäästä suuren lautan, jolla he ajelehtivat virtauksen mukana.

Kaverukset ovat kuvanneet videon projektistaan ja julkaisseet sen netissä. Videolta on nähtävissä, että kaverit pääsivät nauttimaan päivästä veden äärellä grillaten ja luistellen. Jäästä tehty lautta kannatteli miehiä yllättävän kauan, ennen kuin sen reunat alkoivat vajota veteen.

Kaverukset osoittivat, että lautasta riitti juuri sopivasti iloa heidän aktiviteetteihinsa. Lopulta miehet kapusivat takaisin veneeseen ja matkustivat rantaan. Näille hurjapäille lauttabileistä jäi varmasti hauskat muistot. Kaverusten idea oli hyvin suunniteltu ja toteutettu. Pieleen mennyt lauttatemppu voi olla vaarallinen, joten kyseistä tempausta ei suositella kenellekään toistettavaksi.