Kim Kardashian takapuoli paljaana – kohukuva lehdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on ollut usein otsikoissa LOVE Magazine -lehteen otettujen paljastavien kuvien vuoksi, mutta nyt hänen isosiskonsa Kim Kardashian on tainnut laittaa vielä paremmaksi. Kardashian nähdään LOVE Magazine -lehteen kuvatussa artikkelissa takapuoli paljaana.

Complex-sivuston mukaan Kim Kardashianin kuva on vuotanut internetiin ennen lehden julkaisua. Lehtikuvassa muodokkaalla kaunottarella on takapuoli paljaana ja jaloissaan vain pienet pitsillä koristellut sukat, jotka on rullattu polvien alapuolelle. Kuvassa Kim polttaa tupakkaa ja katsoo kameraan kuin häntä olisi kuvattu salaa.

Aiemmin Kardashian onnistui saamaan koko internetin sekaisin paljastavien kuviensa ansiosta. Nähtäväksi jää, pystyykö nainen samaan jälleen vai onko hänen uhkea paljas takapuolensa jo ihmisille arkipäivää.