Mies nauroi liukastelevalle koiralle – sitten karma iski

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vahingonilo on monesti paras ilo tai vähintäänkin odottamaton reaktio ihmisellä siihen, kun sattuu todistamaan jonkin kaatumisen tai muun pienen nolostuttavan vahingon. Eräs koiranomistaja naureskeli lemmikilleen, kun se liukasteli jäällä. Ei olisi ehkä kannattanut, koska karma tuli ja puraisi todella nopeasti takaisin.

Dan Chamberlain on ladannut YouTube-kanavalleen videon koirastaan, joka liukastelee jäisellä kävelytiellä. Mies on pukenut koiran tassuihin pienet tossut, jotka tekevät peilijäisestä tiestä vieläkin liukkaamman. Mies kutsuu koiraansa ja kun se juoksee luo se odottaenkin liukastuu.

Mies naureskelee koiralleen huvittuneena ja jatkaa tietä eteenpäin. Kun hän sattuu astumaan täysin samaan kohtaan, jossa koira kaatui mies horjahtaa itsekin. Onneksi hänellä näyttää olevan sen verran huumorintajua tälle hauskalle tilanteelle, että myös oma kaatuminen sai samanlaiset hekotukset kuin koiran liukastelu.