Pikaruokatyöntekijä sai potkut – raivokohtaus videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Minnesotalaisessa pikaruokaravintolassa sattui välikohtaus, jossa potkut saanut työntekijä alkoi riehua keittiössä. Asiakkaiden kauhuksi potkuista turhautunut mies alkoi heitellä ja rikkoa tavaroita huudellen esimiehelleen ja kollegoilleen.

Ravintolan asiakkaat seurasivat sivusta uhkaavan näköistä tilannetta. Eräs sivullisista on onnistunut kuvaamaan välikohtauksen videolle. Miehen raivokohtauksesta kuvattu video on julkaistu myöhemmin netissä.

Potkut saanut työntekijä ei häpeillyt huudella asiakkaiden kuullen, kuinka huono esimies ja työpaikka pikaruokaravintola on ja kuinka häntä on kohdeltu työpaikalla ala-arvoisesti. Mies myös vaahtosi rahasta, sillä potkut saatuaan hän vaati lopputiliä maksettavaksi välittömästi.

Nähtävästi työntekijällä oli ollut muutenkin huono päivä saapuessaan töihin ja tunteet purkautuivat räjähdyksenomaisesti siinä vaiheessa, kun hän kuuli saavansa potkut töistä. Miehen voimakas raivokohtaus on tavallaan jopa koomista seurattavaa.

Videota on julkaisun jälkeen katsottu kymmeniä tuhansia kertoja ja sitä on jaettu aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Tempauksen jälkeen miehen ura pikaruokaravintoloiden parissa tuskin tulee jatkumaan.