Hulk on jättimäinen koira – et uskoisi puolitoistavuotiaaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vahtikoiria työkseen kasvattavat kouluttajat ovat huomanneet yhden pitbullinsa olevan muita kookkaampi. Hulk on jättimäinen hännänheiluttaja, joka painaa lähes 80 kiloa. Vahtikoiran virkaan Hulk on erinomainen valinta, sillä tottelevainen karvakuono pitää jo ulkonäöllään tunkeilijat poissa.

Yhdysvaltalaisen Dark Dynasty K9 -vahtikoirayritysen kouluttama jättiläinen on kouluttajiensa mukaan lempeä ja hellyydenkipeä kaveri. Massiivisesta koostaan huolimatta koira on lauhkea kuin lammas. Hulk viihtyy hyvin myös pienempienkin koirien seurassa.

Hulkista julkaistu nettivideo on saavuttanut suuren suosion ja videota on käyty katsomassa yli miljoona kertaa. Daily Mail -lehden mukaan monet ovat epäilleet koiran olevan yksi maailman suurimmista pitbulleista. Ainakin videon perusteella koira on selvästi tavanomaista suurempi.