Kim Kardashian yllätti – julkaisi alastonkuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin Kim Kardashianin paljastavista otoksista, jotka oli kuvattu LOVE Magazine -nimistä lehteä varten. Sosiaaliseen mediaan ennen aikojaan vuotaneessa kuvassa Kardashianilla oli takapuoli paljaana. Nyt Kim on julkaissut Twitter-tilillään muitakin samaan lehteen otettuja kuvia.

Kuvat ovat todella rohkeita. Yhdessä kuvassa Kardashian makaa vatsallaan sängyn päällä ja on alastomana – pelkät korkokengät jalassaan. Kuva tuo esiin hänen upeat muotonsa ja uhkean takapuolen. Yksi Kardashianin julkaisemista kuvista on otettu altaan reunalla niin, että nainen makoilee puhallettavan seksinuken kanssa sylikkäin kyljellään. Yksi kuvista tasapainottelee jo mauttomuuden rajoilla, kun yhden lapsen äiti on poseerannut kameralle haarat auki ja jalat ilmaan nostettuna.