Mies teki tyttärelleen upean sängyn – ilmiselvä Volkswagenin Kleinbus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Volkswagenin Kleinbus-pakettiauto saapui markkinoille vuonna 1950, ja siitä on sittemmin tullut yksi historian ikonisista automalleista. Aikoinaan modernia muotoilua edustanut ja myöhemmin hippikulttuuriinkin vahvasti liitetty automalli erottuu edelleen katukuvasta vahvasti.

Reddit-käyttäjä Inexplorata löysi luokiteltujen ilmoitusten Craigslist-sivustolta vanhan Wolkswagenin osia, ja päätti rakentaa tyttärelleen Kleinbus-sängyn. Tytär oli tuolloin pinnasängystä ulos kasvanut 3-vuotias, ja tarvitsi uuden nukkumapaikan. Mies halusi pitää kustannukset mahdollisimman alhaalla, sillä hän ei tiennyt suostuisiko tytär nukkumaan autoa muistuttavassa sängyssä.

Inexplorata käytti rahaa raaka-aineisiin noin 90 euron edestä. Hänen tyttärensä on nykyään kuusivuotias, ja rakastaa edelleen isänsä tekemää Kleinbus-sänkyään. Näyttävän kerrossängyn rakennusprosessia esitellään Imgur-sivustolla jaetussa kuvasarjassa.