Taapero tapasi vastasyntyneen siskonsa – raivokohtaus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksivuotias Piper sai uhmakkaan raivokohtauksen sen jälkeen, kun hän tapasi vastasyntyneen siskonsa. Isosiskon rooli ei näyttänyt ilahduttavan Piperia vaan päinvastoin. Perheenisä on kuvannut videon tyttärensä raivoisasta reaktiosta.

Oven edessä seiskoskeleva pikkutyttö ei kyennyt hillitsemään kiukkuaan. Kun isä kysyi tyttäreltään haluaako hän nähdä pikkusiskonsa, oli vastaus raivoisan kielteinen. Piper ei selvästikään ollut valmistautunut siihen, että hän ei enää olisi perheen ainoa lapsi.

Huoneesta ulos pyrkivä tyttö huusi ja kiljui isälleen. Lopulta huutamalla itsensä väsyttänyt tyttö kellahti maahan makaamaan. Perheenisän mielestä tyttären temperamenttinen reaktio oli vain huvittavaa seurattavaa. On todennäköistä, että Piperin mielipide pikkusiskoa kohtaan muuttuu kunnollisten päiväunien jälkeen myönteisemmäksi.