Taylor Swiftin tanssista jälleen kohu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Grammy-gaalaa 2015 vietettiin viikonloppuna Los Angelesin Staples Centerissä. Viime vuoden gaalassa Taylor Swiftin tanssiliikkeet pääsivät uutisotsikoihin, kun useat pitivät laulajatähden liikkeitä noloina. Tänä vuonna Swift lunasti odotukset jälleen ja paljasti gaalassa muutaman uuden tanssiliikkeen.

Taylor Swift nousi ylös tuoliltaan ELO:n esittämän Mr. Blue Sky -kappaleen aikana ja hän näytti todella nauttivan musiikista. Swift tanssi kappaleen tahtiin ja liikkeet päätyivät jälleen kerran taltioiduiksi. Tähden tanssiliikkeistä on tehty jopa Vine-video, joka on saanut reippaat 100.000 katselua.

Swift näyttää nauttivan konserteissa musiikista ja live-esityksistä niin paljon, että ei kykene istumaan tuolillaan. Laulaja onkin tunnettu siitä, että nousee tuoliltaan ylös tanssimaan ja kiinnittää lähes aina jonkun huomion oudoilla tanssiliikkeillään, jotka päätyvät lopulta sosiaaliseen mediaan. Kohun syntyminen on erikoista, sillä samoja tanssiliikkeitä nähdään päivittäin yökerhoissa ympäri maailmaa.