Koira säikähti perin pohjin – puhallettava jättikissa iski

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat lemmikkieläimet elävät turvallista elämää niistä hyvää huolta pitävien omistajien suojeluksessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jokapäiväinen elämä olisi eläimille vaaroja täynnä – ainakaan niiden oman pään sisällä.

Youtuben AFV Animals -kanavan tuoreella videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa koira kohtaa kävelylenkillään yllättävän ja pelottavan näyn. Koira on kaikessa rauhassa lenkillä omistajansa kanssa, kun se huomaa pusikon takaa paljastuvan, jättikokoisen ja itsestään liikkuvan puhallettavan kissan.

Eläinparka säikähtää pahanpäiväisesti, mikä on toki ymmärrettävää, sillä todennäköisesti kyseinen pihakoriste on onnistunut ainakin yllättämään myös lukuisia pahaa-aavistamattomia ihmisiä.