Laskuvarjohyppääjien täpärä pelastuminen – lentokone syöksyi senttien päästä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kokenut laskuvarjohyppääjä ja -kouluttaja Forest Pullman on julkaissut selkäpiitä karmivan videon netissä. Mies oli kuvannut videolle tandem-hyppynsä koulutettavansa kanssa Thaimaassa. Arkipäivänen hyppy sai pudotuksen aikana karmivan käänteen.

Kouluttaja huomasi hyppäämisen jälkeen, että lentokone syöksyi heitä kohti. Kuin ihmeen kaupalla hyppääjät väistivät lentokoneen potkurin ja siivet. Lentokone syöksyi hyppääjien alta ohittaen heidät vain senttien päästä.

Tilanne tapahtui niin nopeasti, että kouluttajan kanssa hypännyt harjoittelija ei todennäköisesti, edes tiennyt kuinka lähellä hengenvaara oli. Daily Mail -lehden mukaan Bangkokissa asuva Pullman kertoi, että vastaavia tapauksia on sattunut vain muutama ja niissä hyppääjät eivät olleet yhtä onnekkaita.

Pullman ei ole 15 vuotta kestäneen uransa aikana kokenut mitään vastaavaa. Hänen mukaansa he olivat erittäin onnekkaita, että he selvisivät tapauksesta hengissä. Kouluttajan jakama video on hurjaa katseltavaa ja videon hidastus näyttää, kuinka lähellä he olivat järkyttävää onnettomuutta.