Pariskunta remontoi koulubussista toimivan kodin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Neljä vuotta sitten pariskunta teki erikoisen hankinnan etsiessään itselleen omistusasuntoa. Pari nimittäin osti vanhan koulubussin. Kolmessa kuukaudessa bussi remontoitiin upeaksi asunnoksi, jossa on hyvin tilaa kahdelle asukkaalle.

Pariskunta on julkaissut netissä asunnostaan videon, jossa nuori neitokainen esitteli parin valmista kotia. Nainen kertoi ylpeänä, että he ovat asuneet bussissa jo neljä vuotta. Vaikka bussi on tarkoitettu ensisijaisesti asumiskäyttöön, ovat he päättäneet pitää ajoneuvon rekisterissä matkaamista varten.

Asuntoauton lailla pari voi matkata autollaan minne huvittaa. Autosta löytyy samat mukavuudet kuin tavallisesta asunnosta. Leirintäalueella asuminen on tullut pariskunnalle edulliseksi ja he ovat säästäneet pitkän pennin investoidessaan vanhaan koulubussiin. Muuttaminen paikasta toiseen on helppoa, sillä maiseman vaihdos onnistuu bussilla käden käänteessä.