Poliisikin tyrmistyi koiran kuljetustavasta: ”Se oli koiran oma idea!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taiwanissa liikenteen vilinässä autoilleet todistivat erikoisen näyn tien päällä. Edellä olevan auton katolla nimittäin tasapainotteli lemmikkikoira. Ei mennyt aikaakaan, kun valokuva tilanteesta taltioitui poliisien asettamaan tiekameraan.

Herra ja rouva Chen olivat matkanneet kaupungin poikki heidän koiransa ollessa auton katolla. Pariskunta tyrmistyi saatuaan poliiseilta sakot. Poliisi oli kuvamateriaalin perusteella tulkinnut kuskin rikkoneen liikennesääntöjä ja vaarantaneen liikennettä.

Daily Mail -lehden mukaan pari kieltäytyi maksamasta sakkoa, sillä heidän mukaansa oli koiran oma idea kiivetä auton katolle ja pysyä siellä. Chen vakuutti, että hänellä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä, vaan syy oli koiran.

Tamsuin poliisilaitoksen viranomaiset olivat yllättyneitä siitä, että he joutuivat selittämään kuskille, että vastuu koirasta on omistajalla. Vaikka koira haluaisi mennä katolle, on sen omistajan tehtävä pitää lemmikki aisoissa. Lopulta mies suostui maksamaan sakon, vaikka edelleen väitti sen olevan aiheeton. Toivottavasti pariskunta otti opikseen ja jatkossa pitävät koiransa auton sisällä sen ollessa liikenteessä.