Polttaribileet vailla vertaa – Rambo-teema vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko kaveruksia on suunnitellut sulhaselle ikimuistoiset polttarit. Miehet olivat päättäneet luoda toiminnantäyteisen päivän Rambo -elokuvien teemaa noudattaen. Polttareissa elokuvien pienikin yksityiskohta oli otettu huomioon.

Kun kaverit viimein yllättävät sulhasen, oli kohtaus suoraan kuin Rambo-elokuvasta. Sulhanen tunnisti elokuvamaisen asetelman heti ja poliiseja esittävien miesten vuorosanat paljastivat, että kyseessä oli sulhasen pään menoksi suunniteltu juttu.

Pian sulhaselle paljastui, että hänen roolinsa oli toimia itse Rambona. Kaverusten suunnittelemat polttarit kuvattiin videolle ja lopputuloksena on loistava parodiaversio tunnetusta toimintaelokuvasta. Mahtoi olla sulhaselle mieluinen päivä. Vihkiseremonia ja hääjuhla ei varmastikaan enää jännitänyt miestä yhtä paljon selvittyään Rambo-päivän koettelemuksista.