Hannah Ferguson televisiomainokseen – edusti nyt läpikuultavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Hannah Ferguson nousi tänä vuonna otsikoihin esiinnyttyään Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksessa Paris Hiltonin kanssa. Mainos kiellettiin televisiossa liian rohkeana, mutta video oli tietenkin nähtävillä Youtubessa, jossa se keräsi paljon huomiota.

Nyt Hannah on ikuistettu hänen osallistuessaan Sports Illustrated -lehden odotetun uimapukunumeron lanseerausbileisin New Yorkissa. Ferguson oli pukeutunut näyttävään osittain läpinäkyvään iltapukuun.

22-vuotias Hannah Ferguson on tehnyt tänä vuonna nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Vaaleaverikkö on poseerannut muun muassa Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla. GQ-lehti kuvailee Fergusonia seuraavaksi Kate Uptonin kaltaiseksi ilmiöksi.