Kendall Jenner viettelevässä nettikuvassa – söpö apina varasti huomion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina menestyvä realitytähti Kendall Jenner on äskettäin osallistunut Allure -lehden kuvauksiin. Kuvaussessiossa Jennerin mannekiiniparina oli suloinen apina. Uimapukuun pukeutunut kaunotar poseerasi kuvissa apinaa sylissä pidellen.

Ammattikuvaaja Mario Testino on julkaissut otoksen Jenneristä kapusiiniapinan kanssa Instagram-tilillään. Vaikuttaisi siltä, että pieni pörröinen apina on kuvassa suuressa osassa, sillä monet ovat kehuneet eläintä Jennerin sijaan.

Todennäköisesti Kendallista on vain ollut hauskaa työskennellä suloisen kapusiiniapinan kanssa, eikä häntä haittaa jakaa huomiota. Daily Mail -lehden mukaan Jenner kertoi vihdoin Allure-lehden haastattelussa, minkä takia hänen sisarensa Kim Kardashian ei taannoin ollut hänen ensimmäisessä muotinäytöksessään.

Tähtönen on kertonut, että hän halusi keskittyä vakavasti mallinuraansa ja hänen ensimmäinen catwalk-keikka oli suuri juttu. Kendall ei halunnut, että huomio on siinä, että Kim Kardashian tulee muotinäytökseen, vaan hän halusi, että media kiinnittää huomion siihen kuinka hyvin hän suoriutuu tehtävässään. Kendall Jenner teki läpimurron ja nyt kaikki hänen perheenjäsenensä ovat tervetulleita hänen muotinäytöksiinsä.

@KENDALLJENNER FOR @ALLURE_MAGAZINE MARCH ISSUE. @PaulCavaco @PicaLucia @HairByChristiaan

Kuva, jonka MARIO TESTINO (@mariotestino) julkaisi