Kim Kardashianin erikoinen paljastus: ”Pissaan pitkin Spanxejani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli taannoin siskojensa Kendallin ja Kylien sekä äitinsä Krisin kanssa LOVE Magazine -lehden todella paljastavissa kuvauksissa. Kimin kuvista muutamissa nainen nähtiin jopa täysin alastomana. Shokeeraavien kuvien lisäksi Kim on tehnyt haastattelussaan myös muutaman erikoisen paljastuksen.

Daily Mail -lehti kertoo, että Kimin ja Cara Delevingnen yhteisessä haastattelussa yllättäväksi puheenaiheeksi nousi tukevia ja muotoilevia alushousuja valmistava Spanx. Cara kertoi rakastavansa niitä ja sanoi, että on todella mielissään uudesta vaihtoehdosta, jossa on vessassa käymistä varten tehty aukko haaroissa.

– Se aukko on aivan liian pieni! Pissaan aina pitkin Spanxejani aukosta huolimatta, Kardashian paljasti Daily Mail -lehden mukaan.

Kim Kardashian ilmiantoi samalla siskonsa Kourtneyn, joka on hänen mukaansa Spanxien käyttäjä. Kim kertoi Kourtneyn pissanneen keskellä hotellia verhon takana. Hän oli vain kyykistynyt ja pissannut tukialushousujensa aukosta tekemättä siitä sen isompaa numeroa.