Silmitöntä tieraivoa – mies iski nyrkillä ikkunan pirstaleiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kahden autokuskin tiet olivat kohdanneet liikenteen vilinässä. Toisen kuskin ajotyyli oli selvästi ärsyttänyt toista kuskia ja lopulta molemmat kuskit päättivät selvittää asian. Autoilijat olivat pysäyttäneet autonsa ja toinen kuskeista oli aloittanut videon kuvaamisen kamerallaan.

Kuvaajan auton ikkunan taakse ilmestyi vihainen mies, joka naputti jämäkästi ikkunaan. Selvisi, että mies oli raivostunut siitä, että kuski oli ajanut holtittomasti. Raivon valtaan joutunut mies huusi, että hänen autossaan oli lapsia kyydissä.

Toinen kuskeista pysyi tyynen rauhallisena ja kysyi, oliko hänellä jotain muuta asiaa. Toisella miehistä kiehahti lopullisesti yli ja hän löi nyrkkinsä läpi auton ikkunasta. Sen jälkeen mies poistui paikalta.

Tapauksen kuvannut kuski on jakanut videon netissä. Mies on vakuuttanut kuvatekstissä, että hän ei ole kaahaillut liikenteessä eikä lapsia loukkaantunut kyseistä videota tehdessä. Kuski oli sitä mieltä, että ainut lapsi, joka oli raivoavan miehen kyydissä oli hän itse.

Liikenteessä sattuu ja tapahtuu tilanteita joihin ihmiset reagoivat voimakkaasti. Videon perusteella on vaikea sanoa, millainen tilanne oli johtanut aggressivisen miehen käyttäytymiseen. Asian olisi kuitenkin voinut hoitaa paremminkin, sillä väkivalta ei ole ratkaisu ongelmaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.