Naisten nyrkit heiluivat – Walmartin myyjä tappeli asiakkaan kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilaisessa Walmartissa sattui ikävä välikohtaus, kun kaksi aikuista naista hyökkäsivät toistensa kimppuun ja aiheuttivat väkivaltaisen kohtauksen kaupassa. Riita sai alkunsa siitä, että toinen naisista oli tiuskinut toiselle.

Kiivasta väittelyä seurasi käsirysy. Lopulta molemmat naiset kaatuivat maahan ja yksi marketin työntekijöistä riensi riitapukarien väliin. Daily Mail -lehden mukaan keskenään tappelevat naiset olivat toisilleen entuudestaan tuttuja.

Naiset olivat valinneet huonon paikan tappelulleen, sillä toinen heistä työskenteli Walmartin asiakaspalvellijana. Käsirysyn takia työnantaja joutui passittamaan työntekijänsä palkattomalle vapaalle asian tutkimisen ajaksi.

Ilmeisesti työntekijä oli ollut teostaan pahoillaan ja asia oli saatu sovittua, sillä hän ei saanut potkuja töistään. Nainen joutunee odottamaan kohun laantumista ennen töihinsä palaamista. Walmart on pahoitellut asiakkailleen marketissa sattunutta väkivaltaista välikohtausta.