Australian osallistuminen Euroviisuihin ihmetyttää – supertähti edustajaksi?

Euroviisut Viihdeuutiset · Annika Kela

Eilen on vahvistettu päätös, jolla australialaiset kelpuutettiin Euroviisut 2015 -laulukilpailuun. Päätöksestä riemastuneet australialaiset ovat nyt käynnistäneet valtavan kampanjan kisojen voittamiseksi.

Sosiaalisessa mediassa on ehdotettu ahkerasti viisuehdokkaita, joiden esityksellä kisan voitto olisi taattu. Ehdotuksina ovat olleet muun muassa naisräppäri Iggy Azalea, pophtähti Sia tai laulajatar-legenda Kylie Minougue.

Osa australialaisista ovat vitsailleet, että pelkästään näyttelijä Hugh Jackmanin tai Russel Crowen esiintyminen takaisi suuret voiton mahdollisuudet. Useiden muusikoiden fanit ovat alkaneet markkinoida ja hypettää omia idoleitaan esiintymään kisassa.

Daily Mail -lehden mukaan netissä on kiertänyt paljon valheellisia julkaisuja, joiden mukaan Australian edustaja olisi jo valittu. Valintaprosessi on vielä kesken, mutta Kylie Minogue on saanut valtavasti kannatusta. Jos Minogue suostuu tehtävään, on selvää, että eurooppalaisilla on edessään kovan luokan vastus. Kuka voisi olla antamatta ääntään Kylielle?