Azealia Banks riisuu Playboyn sivuille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkista ponnistava räppäri Azealia Banks yllätti Twitterissä faninsa paljastamalla, että hän tulee poseeraamaan miestenlehti Playboyn sivuilla. 212-hitistään parhaiten tunnettu nouseva tähti kertoi Twitter-tilillään riisuuntuvansa lehden huhtikuun numerossa.

Banksin Playboy-esiintymisestä tarjottiin myös hieman esimakua kuvan muodossa. Twitterissä jaetussa otoksessa hän vilkuilee leopardikuvioisen kankaan takaa kissankorvissa ja purppuranvärisissä hiuksissa. Paljaan pinnan näkemistä saadaan kuitenkin vielä odottaa lehden julkaisuun asti.

– Grace Jones ja Naomi Campbell ovat kummatkin poseeranneet Playboyn kannessa, joten vastasin: Totta helvetissä!, Azealia Banks twiittasi.

– Harlemilainen kovisräppäri on valmiina näyttämään maailmalle, mitä muuta hänellä on – kirjaimellisesti – vallattomassa Playboy-kuvasarjassa joka tulee varmasti rikkomaan internetin, Playboyn edustaja kuvaili, viitaten taannoiseen Kim Kardashianin Paper-lehden kansikuvaan.

New Yorkin Harlemissa varttunut Azealia Banks nousi kuuluisuuteen vuonna 2012 julkaistun 212-hitin ansiosta. Suorasanaisena tunnettu, avoimesti biseksuaali räppäri julkaisi viime vuonna odotetun Broke With Expensive Taste -debyyttialbuminsa.