Charlie Sheen ehdolle Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaisessa The Flipside with Michael Loftus -keskusteluohjelmassa nähtiin äskettäin mielenkiintoinen haastattelu, jossa näyttelijä Charlie Sheen kertoi harkitsevansa presidenttiehdokkaaksi asettumista. Vielä on hieman auki oliko kyseessä vitsi vai ei.

Mies kertoi, että varapresidentin virkaan hän valitsisi isänsä, näyttelijä Martin Sheenin. Haastattelija Michael Loftus kertoi antavansa äänensä oitis Sheenille, mikäli hän ryhtyisi ehdokkaaksi. Daily Mail -lehden mukaan vuonna 2011 tehdyn valtakunnallisen kyselyn mukaan yhdysvaltalaiset republikaanit antaisivat ennemmin äänensä Charlie Sheenille kuin Barack Obamalle tai Sarah Palinille.

Sheen kertoi, että hän olisi Yhdysvaltain ensimmäinen totuudenmukainen ja läpinäkyvä poliitikko, sillä mies on tehnyt julkisesti kaiken mahdollisen ja hänellä ei ole mitään salattavaa. Ihmiset tietävät millainen ihminen hän on.

Charlie vitsaili, että hänen mustamaalaamisensa on lähes mahdotonta, sillä kaikki hänen törttöilynsä on jo tullut aikoja sitten julki. Selvästikin näyttelijä vitsaili ehdolle asettumista. Monen mielestä olisi varmasti kiehtovaa nähdä Sheen ehdokkaana, sillä olisi mielenkiintoista tietää saisiko räikeä mediapersoona oikeasti ääniä vaaleissa.