Auts! Supermallien bileasuissa nolo sattuma

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi kuuluisaa huippumallia käänsivät päät Sports Illustrated -lehden juhlissa. Emily Ratajkowski ja Sara Sampaio olivat nimittäin molemmat pukeutuneet samaan paljastavaan ja ihonmyötäiseen mekkoon. Punaisella matolla poseeranneet kaunottaret olivat kuin kaksosia.

Samaan juhlamekkoon pukeutuminen on monelle julkkikselle nolointa, mitä julkisessa tilaisuudessa voi käydä. Sports Illustrated-bileissä sattunut kömmähdys oli kuitenkin vain hassu yhteensattuma. Puku sopi molemmille kaunottarille yhtä hyvin.

Jos tapaus olisi sattunut suuremmassa juhlassa tai gaalassa, olisi jomman kumman stylisti varmasti ollut vaarassa saada potkut. Tytöt kuitenkin osasivat nauraa tilanteelle ja jopa innostuivat poseeraamaan yhdessä. Myöhemmin huippumallit julkaisivat myös sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan hauskasta asumokastaan.

Me and @emrata are twinning tonight! owning it @si_swimsuit #siswim @cushnieetochs

Kuva, jonka Sara Sampaio (@sarasampaio) julkaisi