Odottamaton näky – haikara surffasi virtahevolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonto ja eläimet näyttävät välillä todella odottamattomia asioita ihmisille. Nyt yksi omituinen näky on kuvattu videolle Etelä-Afrikassa, kun haikara näytti liukuvan omituisesti veden pinnalla.

Etelä-Afrikan Kruger kansallispuistossa nähty omituinen tapahtuma on onnistuttu kuvaamaan videolle, kun haikara liikkui pitkin veden pintaa seisten koivet tikkusuorana. Hetken kuluttua paljastui, että haikara seisookin pinnan alla uivan virtahevon päällä.

Virtahepoa vapaamatkustaja ei näytä haittaavan. Se tulee välillä pinnan alle haukkaamaan happea, minkä jälkeen jatkaa matkaansa haikara selän päällä seisten. Kruger Sightings on julkaissut tämän tapahtuman YouTubeen monen muun hauskan kansallispuistossa tapahtuneen eläinkohtaamisen lisäksi.