Mykistävä näky laskettelurinteessä – tämä puuma ei ollut ihminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aidoilta näyttävien pehmolelueläinten, patsaiden tai kumista tehtyjen eläinjäljitelmien avulla monet ihmiset säikäyttelevät toisiaan. Nyt YouTubessa leviää pilavideo, jossa todella aidonnäköinen puuma on viety keskelle laskettelurinnettä pelästyttämään laskettelijoita.

Video on kuvattu Utahin rinteillä ja laskettelija lähtee kameran kanssa laskemaan huipulta alaspäin. Rinteen keskellä olevan puun takaa ilmestyy puuma, joka näyttää todella aidolta. Mies laskee puuman ohi ja kääntyy jonkin matkan päästä katsomaan sitä.

Video on julkaistu YouTubeen niin, että katsojan annetaan ymmärtää tilanteen olleen aito. Muutama kommentoija on kuitenkin paljastanut, että tämä olisi Deer Valleyn laskettelukeskuksen legendaarinen pila, jossa erästä mökkiä koristava puumapatsas tuodaan välillä rinteeseen pelästyttämään laskettelijoita.

Video on hyvin kuvattu, mutta kun sitä katsoo tarkemmin voi huomata, että puuman alla näyttäisi olevan jokin lumen kanssa lähes samanvärinen liina ja puuma ei liiku ollenkaan. Se ei vilkaise ohikiitävää laskijaa eikä sen häntäkään liiku. Tämä video on tainnut silti ensikatsomalta mennä aika monelle läpi aitona.