Venäjällä satoi sinistä lunta – asukkaat eivät uskoneet silmiään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tšeljabinskin asukkaat heräsivät aamulla Venäjällä erikoiseen näkyyn. Kaupunki oli nimittäin kauttaaltaan vasta sataneen sinisen lumen peitossa. Monet kaupunkilaisista ovat saaneet hengitystietulehduksia ollessaan kontaktissa lumen kanssa.

Paikalliset viranomaiset ovat kertoneet, että syy lumen värjäytymiseen on se, että läheisessä tehtaassa oli yön aikana sattunut väriainevuoto. LifeNews -uutistoimiston mukaan paikalliset tehtaat ovat vakuuttaneet, että aine ei ole ihmisille haitallista.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun kyseisessä kaupungissa tapahtuu kummia, sillä helmikuussa vuonna 2013 asteroidi räjähti ilmakehässä kaupungin yllä. Raporttien mukaan yli 1.500 asukasta loukkaantui rakennusten ikkunalasien räjähtäessä ja osa sai taivaalta putoavaa kivimassaa päälleen.

Skeptikot ovat varmoja, että valtio on jollain tavalla ollut kytköksissä Uralilla tapahtuneisiin mysteerisiin asioihin ja heille ei kerrota kaikkea. Monet asukkaista ovat epäluuloisia, mutta luottavat lopulta viranomaisten antamiin tiedotteisiin.