Arnold Schwarzeneggerin ökyauto käänsi katseet – arvo miljoonia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Los Angelesin liikenteessä on nähty ökyäkin ökympi menopeli. Arnold Schwarzenegger nimittäin nähtiin ajelemassa lähes 2 miljoonan euron arvoisella autollaan. Urheiluautojen luksusta edustava Bugatti Veyron on menopeli, johon vain harvalla on varaa.

Splash
Splash

Näyttelijälegenda tunnetaan siitä, että hän törsää mielellään autoihin. Mies nähdään usein huristelemassa Los Angelesin keskustassa ekoystävällisellä Hummerillaan. Kauniilla ajokelillä Arska pongattiin ulkoiluttamassa myös Bugattiaan. Arvokkaan näköistä ökyautoa on vaikea olla huomaamatta liikenteessä.

Monet sivulliset räpsivät kuvia autosta ja itse ratin takana istuva näyttelijä oli jäädä kokonaan huomioitta. Ökyautojen asiantuntijoiden mukaan kyseisen auton arvo liikkuu 1,8-2 milijoonan euron paikkeilla. Daily Mail -lehden mukaan pelkkä öljynvaihto Arskan Veyroniin kustantaa 18.500 euroa. Onneksi Schwarzeneggerillä ei ole pikkurahasta pulaa.

Splash
Splash
Splash
Splash