Hamsterit romanttisella illallisella – ystävänpäivän söpöin pari

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ystävänpäivän juhlistaminen on pian ovella ja sen kunniaksi on julkaistu suloinen nettivideo, jossa kaksi pientä hamsteria ovat romanttisella illallisella. Huvittavassa videossa pörröinen kaksikko matkustaa pienoismallikaupungissa veneellä ja istahtaa sitten ravintolaan syömään.

Hamstereiden suloinen ruokailu on hulvatonta katsottavaa. Tunnelmallisesta illastamisesta voi kukin ottaa mallia omiin suunnitelmiinsa. Hamstereiden ruokailutapoja ei kuitenkaan kannata kopioida. Molemmat hamsterit nimittäin ahmivat ruokansa kaksin käsin.

Kun ruoka saapui pöytään alkoivat kumpikin hamstereista hamstrata ruokaa varastoon poskiinsa. Pienten lemmikkien pöytätavoissa olisi parantamisen varaa. Hamstereilla ei kauaa nokka tuhissut, kun ruoka oli jo syöty ja varastoitu. Vaikutti siltä, että illallinen oli kaikin puolin onnistunut.