Näin koirat odottavat rakkaitaan kotiin – ehkä sinunkin kotonasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen koiranomistaja tuntee varmasti joskus piston sydämessään, kun joutuu lähtemään kotoaan pois ja jättämään rakkaan lemmikkinsä surullisena yksin tyhjään kotiin. Kotiinpaluu kuitenkin aina korvaa kaiken, kun koira saapuu tervehtimään kerta toisensa jälkeen iloisena ovelle.

YouTube
YouTube

Coldwell Banker on tehnyt ihanan koskettavan mainoksen, jossa pääosassa komeilevat erilaiset koirat. Videolla näytetään, miten koira odottaa kotona omistajaansa haikean surullisin silmin, katsoo ikkunasta ulos tai istuu ulko-ovea tuijottaen.

Paras hetki on kuitenkin se, kun oven lukkopesä narahtaa ja koirat tietävät, että nyt isäntä tuli kotiin. Koirien näyttämä riemu on todella hellyttävää ja tähän näkyyn ja tilanteeseen voivat kyllä varmasti kaikki lemmikkien omistajat samaistua.