Naiskuski näytti miten autoa ajetaan – miehet huusivat kuin pikkutytöt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Osana nerokasta mainoskampanjaansa Ford on suunnitellut katalan treffipilan, josta on kuvattu videomateriaalia julkaistavaksi netissä. Autonvalmistaja oli pestannut stunttiautoilun ammattilaisen ajamaan Mustangia ja toteuttamaan pilan Dallasissa, Teksasissa.

Kuskin tehtävänä oli houkutella treffiseuralaiset kyytiinsä ja sitten kaahailla holtittomasti suljetulla alueella. Kampanjatiimi oli järjestänyt paikallisessa kahvilassa muutamille nuorille miehille sokkotreffit. Pilaan osallistunut ammattikuski esitti bimbomaista nuorta naista, joka ei tiennyt autoista mitään.

YouTube
YouTube

Kun treffit olivat lopuillaan, nainen pyysi miehiä tulemaan hänen kanssaan ajelulle. Autoon istahdettuaan nainen antoi ymmärtää, että hänelle tuotti vaikeuksia ajaa manuaalivaihteista autoa. Tökerö ajotyyli sai miehet liimautumaan penkkiinsä toivoen, että onnettomuuksilta vältyttäisiin.

Sitten auto saapui suljetulle alueelle, jossa neitokainen painoi kaasun pohjaan. Kyydissä olevat miehet olivat kauhusta kankeina. Osa heistä nauroi hermostuneesti naisen kaahailulle ollessaan selvästi peloissaan.

Kun miehet huomasivat kuinka ammattitaitoisesti nainen käsitteli autoa, muuttui heidän suhtautumisensa. Miehet jopa alkoivat nauttia saamastaan kyydistä. Lopulta neitokainen paljasti, että hän on stunttiautoilun ammattilainen ja kyseessä oli Fordin treffipila. Miehet olivat selvästi hämillään ja vaikutti siltä, että pila oli mennyt täydestä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.