Surkeimmat Tinder-iskurepliikit listattiin – näillä ei seuraa irtoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet sinkkumiehet ja -naiset käyttävät nykyään puhelimessaan Tinder-sovellusta, jonka avulla he tapaavat kiinnostavia ihmisiä. Tinderissä hyvä ja mielenkiintoinen profiilikuva ja naseva keskustelun avaaminen ovat avainasemassa jutustelun alkamiselle.

Nyt videolla naiset kertovat huonoimpia saamiaan iskuyrityksiä Tinderissä. MeUndies-kanava on lisännyt YouTubeen videon, jossa tytöt kertovat huonoimpia miehiltä saamiaan Tinder-viestejä. Iskuyritykset ovat todella monipuolisia ja osa niistä on melko kekseliäitäkin. Suurin osa viesteistä sisältää kuitenkin härskiä, rohkeaa ja osittain rumaakin kieltä, joka ei viehätä naisia.

Eräs mies aloittaa keskustelun kauniin vaaleaverikon kanssa sanomalla, että hän näyttää aivan kaikilta tytöiltä, jotka kuolevat kauhuelokuvissa ensimmäisenä. Toinen kertoo, että tyttö tuoksuu aivan roskilta, joten saako mies viedä hänet ulos. Monissa viesteissä ehdotetaan suoraan seksin harrastamista tai halutaan lähettää Snapchatilla kuva peniksestä.