Benji-hyppy silkkaa tuskaa – mies roikkui ilmassa ihostaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurjapäisistä stunteistaan tunnettu Yevgeny Wizard Ivanov on suorittanut kivuliaan näköisen benji-hypyn Krimin vuorilla. Lumisella kalliolla temppuillut hurjapää oli kiinnittänyt benji-köyden selässään oleviin lävistyksiin.

Mies hyppäsi 62 metrisen pudotuksen köyteen sidottuna ja hän jäi lopulta roikkumaan kallion pohjalle ihonsa varassa. Ivanovin kauhistuttava temppu saa ihokarvat nousemaan pystyyn. Vaikka miehen iho kesti hypyn ilman, että lävistykset repesivät, ei hyppy todennäköisesti ollut kivuton.

Valtavan adrenaliiniryöpyn purkauduttua mies karjaisi laskeutuessaan köydellä alas. Hyppäämisen on täytynyt tuntua selkänahassa inhottavalta. Daily Mail -lehden mukaan kylmä talvisää vaikuttaa ihon reagoimiseen ja stuntti olisi voinut epäonnistua karmivalla tavalla.

Lämpimässä iho joustaa paremmin ja muuttuu paksummaksi, kun taas viileässä ilmassa iho on ohuempi ja herkempi. Kylmissä olosuhteissa tehty temppu olisi voinut mennä helposti pieleen ihon revetessä. Miehen tekemä temppu oli pelkkää hulluutta, eikä kenenkään kannata kokeilla temppua perässä.