Söpöyden huippu – kissaemo adoptoi oravanpoikasen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Chris DeBaets näki kävelymatkansa varrella joitain odottamatonta. Tien vieressä värjötteli avuton ja yksinäinen oravanpoikanen. Emonsa hylkäämä poikanen sai miehen suojeluvietin heräämään ja hän päätti viedä poikasen kotiinsa.

Washington Post -lehden mukaan Chris ja hänen vaimonsa Liz päättivät kokeilla kuinka heidän kissansa suhtautuvaisit uuteen tulokkaaseen. Perheen kissa oli hiljattain synnyttänyt pentuja ja pari päätti testata hyväksyisikö kissaemo poikasen osaksi perhettään.

Liz ja Chris tutustuttivat poikasen ensin pentujen kanssa. Kun kaikki sujui hyvin, päättivät he päästää emokissan pentujen luo. Parin hämmästykseksi emokissa huomasi heti uuden perheenjäsenen ja alkoi huolehtia siitä nuolemalla sen turkkia.

Nyt poikanen on kuin yksi pennuista. Pikkuorava on niin hyvin sopeutunut uuteen perheeseensä, että se on jo varmasti unohtanut olevansa orava. Eriskummallisen kissaperheen toimia on hellyttävä seurata. Kissanpennut ja oravanpoikanen on pakahduttavan suloinen yhdistelmä eikä niiden söpöydellä ei ole rajoja.