Pelottava otus pelästytti miehet viidakossa – sitten totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malesialaiset miehet kokivat elämänsä järkytyksen nähdessään omituisen otuksen lähestyvän heitä keskellä viidakkoa. Palmuöljyplantaasilla olleet työntekijät olivat ottaneet kepit käteensä ja alkaneet kauhun vallassa huitoa otusta kohti.

Työntekijät onnistuivat tyrmäämään otuksen ja se lyyhistyi maahan tajuttomana. Sitten miehille paljastui mistä oli kyse. Omituinen otus oli harvinainen karvaton malajikarhu. Miehet tajusivat, että he olivat kolkanneet vahingossa pienikokoisen mesikämmenen.

Oltuaan hetken tajuttomana karhu virkosi ja lähti kömpimään kohti metsää. Plantaasin työntekijät kuvasivat karhun poistumisen videolle. Karhuparan liikkuminen oli erittäin vaivalloista ja vaikutti siltä, että se oli satuttanut itsensä kohtaamisessa ihmisten kanssa.

Metro-lehden mukaan karhun tapaus sai huomiota sen jälkeen, kun työntekijät julkaisivat videonsa netissä. Työntekijät olivat kuvailleet videolla esiintyvää eläintä kammottavaksi luonnonoikuksi ja avaruusolioksi.

Tutkijat ja asiantuntijat ovat olleet työntekijöiden toimista raivostuneita, sillä videolla esiintyvä karhu on erittäin älykäs ja harvinainen eläin. Toivottavasti eläinparka osaa jatkossa vältellä kohtaamisia väkivaltaisten ihmisten kanssa ja pysyä metsän suojissa.