Poliisi ei ollut uskoa silmiään – mitä mies teki auton katolla?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa on kuvattu huolestuttavan näköinen video liikenteessä liikkuvasta ajoneuvosta. Queenslandin poliisin ajokameraan on taltioitunut näky, jossa edellä olevan auton katolla matkustaa mies istuskellen pyörän päällä.

Ajomatkalla olleen pariskunnan matkustamisessa ei näyttänyt olevan järjen hiventä. Poliisi pysäytti auton ja tiedusteli parilta, mitä he oikein luulivat tekevänsä. Mies kertoi, että ratissa oleva vaimo oli kyllästynyt kuuntelemaan hänen juttujaan, joten hän oli patistanut miehensä pyörän selkään. Pyörä oli kiinnitetty auton katolle, joten mies oli mennyt sinne istumaan.

Sen jälkeen matka oli jatkunut normaalisti. Poliisi oli järkyttynyt huomatessaan, että kumpikaan osapuolista ei pitänyt ratkaisua mitenkään outona. 9 News -uutiskanavan mukaan kuskille rapsahti 405 euron suuruiset sakot liikennettä vaarantavasta toiminnasta. Kuljettajalta meni myös kortti kuivumaan kuudeksi kuukaudeksi. Toivottavasti pariskunta oppi, että auton katto ei ole matkustamista varten.