Sonni ryhtyi isottelemaan lampaalle – yhteenotolla uskomaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eri eläinlajien välisiä ystävyyksiä on nähty monien hellyttävien videoiden avulla. Aina elämä ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista ja välillä eläimillekin tulee ryppyjä rakkaudessa. Nyt on julkaistu video lampaasta ja sonnista, jotka ottivat yllättäen yhteen.

Videolla nähdään lammas, joka on samalla laitumella lehmien kanssa. Tilanne lampaan ja sonnin välillä kiristyy nopeasti ja ne juoksevat toisiaan kohti. Lammas ja sonni lyövät päänsä yhteen ja yllättäen lammas onkin se, joka onnistuu tyrmäämään isokokoisen sonnin. Sonni kaatuu pökertyneenä ruohikolle.

Lammas näyttää myös hoipertelevan yhteenoton jälkeen, mutta nousee nopeasti kaatumisen jälkeen ja pitää sinnikkäästi tasapainon ihan kuin voiton merkkinä välttääkseen uudelleen horjahtamisen.