N.W.A. -elokuva Straight Outta Comptonin traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin pahamaineisesta Comptonista ponnistanut N.W.A. lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja tärkeimpiin hiphop-ryhmiin. Gangstarapin kerralla maailmankartalle tuoneen yhtyeen tarinasta on valmisteilla elokuva, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tänä kesänä.

Straight Outta Compton -nimeä yhtyeen hittilevyn lailla kantavan elokuvan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Trailerissa tarjoillaan esimakua niin yhtyeen matkasta menestykseen kuin heidän konfliktistaan Los Angelesin poliisivoimienkin kanssa. Video alkaa alustuksella, jossa Dr. Dre ja Ice Cube vierailevat vanhoilla kotikonnuillaan.

Maailman kuuluisimman gangstarap-ryhmän vaiheista kertova Straight Outta Compton saa ensi-iltansa näillä näkymin 14. elokuuta 2015. Päärooleissa nähdään Jason Mitchell, Corey Hawkins, O’Shea Jackson Jr. ja Paul Giamatti.